Gratis Krachtsessie

Verlangen Naar Verandering

Je weet dat er meer kracht in je zit dan je nu beleeft. Je hebt het gevoel dat je maar wat ronddobbert. Je komt tot niks. Je wordt enthousiast van zelfhulp-boeken en -films, maar het lukt je niet om consequent toe te passen wat goed voor je is. Doordat je jezelf vergelijkt met anderen, haal je jezelf naar beneden en voel je je alleen maar waardelozer. Je bent snel moe. Je wilt meer dan je aankunt, hebt moeite met kiezen en raakt gemakkelijk overweldigd. Je probeert hier wel verandering in aan te brengen, maar elke keer val je terug in oude patronen. Je hebt geen idee hoe je die verandering kunt doorzetten.

Zolang Jij Geen Stappen Onderneemt Verandert Er Niets!

Herkenbaar? En ben je die eeuwige onzekerheid en minderwaardige gevoelens zat? Zolang jij geen stappen onderneemt verandert er niets! Heb je de moed om de confrontatie aan te gaan? Voel jij een diep verlangen om voorgoed afscheid te nemen van alles wat je klein houdt?

Stop dan met alle excuses die je tot nu toe hebt verzonnen en kom in actie! Neem het heft in eigen hand. Alleen jij kunt dat doen! Trakteer jezelf op een laagdrempelige, inspirerende KRACHT-SESSIE.

De KRACHT van BEWUST WORDEN

Heb je er genoeg van om te overleven? Jij hebt de keuze om je leven te veranderen. Een ander doet het niet voor je. Een ander kán dat niet voor je doen. Alleen jij bent in staat om het leven te creëren wat je verdient.

Dat begint met bewust worden van wat je zelf doet waarmee je je situatie in stand houdt. Je zal anders moeten gaan denken, ander gedrag moeten aanleren, een andere houding aannemen. En bereid zijn om onderuit te gaan en weer op te staan.

Vooral dat opstaan is belangrijk. Onderuit ga je gegarandeerd. Maar kies je ervoor om te blijven liggen en je te wentelen in hoe zielig het is dat je bent gevallen? Of herpak je jezelf, leer je ervan en ga je dapper verder waar je bent gebleven?

Stop met jezelf saboteren! Stop met jezelf bekritiseren! Stop met jezelf naar beneden halen! WEES JE EIGEN CHEERLEADER! MOEDIG JEZELF AAN! Wees mild voor jezelf. Behandel jezelf zoals je een klein kindje zou behandelen. Geef jezelf complimenten, benoem wat goed gaat.

 

Mogelijkheden Zien

Het geeft zoveel meer lucht en ruimte als je ziet wat je zelf doet waarmee je je situatie in stand houdt. Wanhoop en machteloosheid verandert in hoop en vertrouwen. Je gaat mogelijkheden zien waar het eerst uitzichtloos leek.
Gemotiveerd en enthousiast ga je naar huis, nieuwsgierig om te ontdekken waar jij allemaal toe in staat bent!

In verband met corona geef ik dit event online

  

Savannah Engelenberg

Het is mijn missie om jou te begeleiden in het ontwikkelen van innerlijke rust en vertrouwen. Zodat jij ontdekt welke krachtige vrouw jij werkelijk bent en jouw dromen waarmaakt.

Hier ga je mee naar huis:

  • Hoe je de grip op je leven terugkrijgt.

  • Je ontdekt wat jouw werkelijke kracht is.

  • Welke stappen direct resultaat geven.

Je begrijpt goed waar coaching voor staat: gelijkwaardigheid, samen ontdekken waar krachten zitten en waar hulpvragen zouden kunnen liggen.

Jij als coach besluit niet wat het beste is voor mij en daarmee bezit je over de juiste grondhouding.

Je luistert echt.
Je bent echt.

Je bent er goed in mensen op hun gemak te stellen. Ik voel me veilig en vertrouwd bij jou.

Je luistert zonder te oordelen.

Je hebt humor en je positiviteit en sprankeling werken aanstekelijk.

Je werkt vanuit je hart en dat is in alles merkbaar.

Inge Dijkema

Kies Vanuit Kracht

Wat betekent het voor je om meer invloed op je leven te krijgen? Niet langer keuzes te maken vanuit angst, maar vanuit kracht?

Ik weet hoeveel voldoening het geeft als je, dat wat je eng vindt, toch doet. Ik ben in mijn leven zo vaak met knikkende knieën en paniekgevoelens naar een bijeenkomst gegaan. Puur omdat ik voelde dat het waardevol zou zijn voor mij. Ik gun jou de moed om ook de uitdaging aan te gaan. Daarmee zet je de deur naar een rijker leven open.

 

Bijdrage

In verband met corona geef ik dit event online

Trakteer jezelf op deze inspirerende KRACHTsessie waar we elkaar in een ontspannen setting kunnen leren kennen. Je betaalt alleen een bijdrage in de onkosten.

Je maakt kennis met mij en mijn manier van werken. Tijdens de sessie doe ik je een laagdrempelig aanbod voor een vervolg waarbij ik mijn kennis en ervaring met je deel. Meld je direct aan! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Tip: neem je zus/vriendin/collega mee die je het gunt om ook met kracht en vertrouwen door het leven te gaan!

Je gaat naar huis met een trots gevoel; ondanks dat je het spannend vond, ben je toch in actie gekomen! Als je dit aandurft heb je een eerste stap gezet op weg naar het terugvinden van jouw eigen kracht. Je ervaart vertrouwen dat je situatie niet hopeloos is. Dat er een uitweg is uit de frustrerende cirkel waar je nu in zit.

 

Kom In Actie

Wil je écht een rijker leven creëren? Ben je bereid om in actie te komen? Dan ben je bij mij op de juiste plek! Meld je direct aan: