Over mij

Wie Begeleid Ik En Waarmee

Je bent een vrouw die weet dat je tot veel meer in staat bent dan er nu uit je komt. Je kabbelt maar wat voort en haalt weinig voldoening uit je leven.

Mijn naam is Savannah Engelenberg en ik begeleid je om jouw innerlijke kracht te ontdekken en ontwikkelen. Ik geloof dat er een schitterend licht in jou schijnt dat superkrachtig is. Het is tijd dat jij jezelf op de eerste plaats gaat zetten in plaats van continu met anderen bezig te zijn. Tijd dat je gaat LEVEN in plaats van overleven. Tijd om te GENIETEN in plaats van je voort te slepen.

Ik weet dat, als jij eerst je eígen beker vult, iedereen om je heen daarvan profiteert. Want een goed gevulde beker die je blijft bijvullen zal uiteindelijk óverstromen. Daardoor kun je meer en gemakkelijker geven en meeveren met dat wat is, zónder dat je op je eigen energie inteert!

Het voelt zo rijk om je eigen kracht aan te boren! Het mooie is dat je, door jezelf op nummer één te zetten, zoveel meer kunt betekenen voor anderen, maar dan vanuit kracht en plezier!

 

Mijn Diepste Verlangen

Ik word gedreven door een diep verlangen om de kracht in jou te laten ontvlammen. Ik gun jou hetzelfde rijke gevoel waar ik nu, na jarenlange depressies, mee leef. Ik weet wat een verademing het is om mee te bewegen op de stroom van het leven. Ik ervaar daardoor niet langer de behoefte om alles krampachtig te willen sturen. Ik geniet ervan om aan een nieuwe dag te beginnen, omdat ík kies waar ik mijn aandacht aan geef. Ongeacht wat er op mijn pad komt.

Ik word enthousiast als ik zie dat jij inzichten krijgt en daarméé meer invloed op je leven. Ik gun jou het heerlijke gevoel als je merkt dat er deuren open gaan waar jij alleen maar doorheen hoeft te stappen. Als je geniet van alle kansen en mogelijkheden die op je pad komen. De rijkdom die je daarbij voelt ervaar ik als ultiem geluk.

 

Daarom Ben Ik De Juiste Vrouw Om Jou Te Begeleiden

Ik ben al jaren bezig met zelfontwikkeling om de vele depressies achter me te laten. Daarbij heb ik me met name laten inspireren door Wayne Dyer en Louise Hay.

Zij hebben mij geleerd hoe waardevol het is om bewust te worden van mijn eigen rol, in dat wat ik ervaar in mijn leven. En als ik de opwinding voel van iets dat op mijn pad komt, als ik voel dat dat wat ik zie of hoor resoneert met mijn innerlijk weten, dan ga ik er voor de volle honderd procent voor! Dankzij deze instelling heb ik veel inzichten en ervaringen opgedaan die ik door wil geven. Die ik door móet geven…

…Omdat ik weet hoe waardeloos het voelt om niet voluit te leven en doelloos maar wat rond te dobberen.

…Omdat ik weet hoe shit het voelt als je weet dat je tot meer in staat bent, maar dat het niet uit je komt.

…Omdat ik weet hoe wanhopig je je voelt als je wel ziet dat iets niet werkt, maar het je niet lukt om het te doorbreken.

Ik weet ook dat je niet alleen uit dit frustrerende kringetje kunt komen. En dat hoeft ook niet! Ik neem je met liefde bij de hand en deel alles wat ik weet met jou. Omdat ik jou een leven gun waarbij jij zelf aan het roer zit in plaats van geleefd te worden.

Ik pas de vele krachtige lessen die ik heb geleerd nog altijd toe. Ik werk met affirmaties, visualisaties, meditaties. Ik maak gebruik van synchroniciteit en zinvol toeval. Ik ervaar de kracht van overgave en vertrouwen.

Maar ALLES BEGINT MET BEWUSTWORDING. Als je je niet bewust bent van wat jouw aandeel is, kun je niets veranderen.

En eigenlijk gaat hier nog één stap aan vooraf: je moet de BEREIDHEID hebben OM NAAR JEZELF TE KIJKEN.

Als je die bereidheid hebt, gaat er een prachtige wereld voor je open. Een wereld die zeker niet altijd aangenaam voelt, maar die je leven zo verrijkt dat je dat er graag voor over hebt. Voor de duidelijkheid: mijn leven is echt niet één groot halleluja gevoel. Maar door alles wat ik heb geleerd heb ik een diepgaand vertrouwen dat ik alles aankan wat op mijn pad komt. Dat ik er altijd weer iets van leer en er een rijker en mooier mens van word.

Ik begeleid je daarom met liefde en passie, door eigen ervaring wijs geworden en vanuit een diep weten wat je doormaakt.

 

Dit Is Mijn Missie

Het is mijn missie, mijn verlangen om zoveel mogelijk vrouwen in contact te brengen met hun eigen kracht en rijkdom. Vrouwen te laten stralen en daarmee andere vrouwen en hun kinderen te prikkelen en inspireren om hetzelfde te doen.

 

Jij Zet De Eerste Stap

Voel je je aangesproken en ben je bereid om je beperkende gedrag en gedachten onder de loep te leggen? Wil je afstappen van dat wat jou klein houdt? Durf jij het aan om een eerste stap te zetten om in contact te komen met jouw eigen innerlijke kracht?

Download dan NU mijn E-book ‘ONT-DEK JOUW INNERLIJKE KRACHT, 7 KRACHTIGE TIPS voor RUST en VERTROUWEN’, met daarin 7 onmisbare tips die ik speciaal voor jou heb geschreven.

Ont-dek Jouw Innerlijke Kracht

7 KRACHTIGE TIPS voor RUST en VERTROUWEN

Download NU